Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

MasterCard, Visa και Maestro. Μέσω της διαδικασίας αυτής μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank όπου και εκτελείτε την πληρωμή σε πραγματικό χρόνο με πλήρη ασφάλεια. Τα προσωπικά σας στοιχειά είναι 100% ασφαλή καθώς δεν αποθηκεύονται ούτε είναι ορατά πουθενά.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας, η εταιρία Pure Living δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 

Με Paypal:

Με την κορυφαία τεχνολογία συναλλαγών, σας επιτρέπει να πληρώνετε άμεσα, κρυπτογραφώντας πάντοτε τα απόκρυφα στοιχειά σας.

 

Με Αντικαταβολή:

Πληρώνεται τον διακομιστή της εταιρίας courier την στιγμή που σας παραδίδει το δέμα. Υπάρχει ωστόσο μια επιβάρυνση στην επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής, η οποία ανέρχεται στα 2,50 €. Αν η αγορά σας είναι από δύο (2) προϊόντα και πάνω, η αντικαταβολή δεν σας επιβαρύνει επιπλέον.

 

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, καταθέτετε χρήματα σε λογαριασμό της εταιρίας. Την στιγμή που ολοκληρώνεται την παραγγελία και μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας, λαμβάνετε ένα e-mail προς επιβεβαίωση. Χρησιμοποιήστε στο Έντυπο Κατάθεσης της τράπεζας (ή στα σχόλια κατάθεσης) τον αριθμό της παραγγελίας που βρίσκεται στο e-mail, ή το ονοματεπώνυμο που έχετε δώσει στα στοιχεία. Αφού επιβεβαιωθεί η συναλλαγή, τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα στα στοιχεία που μας έχετε δώσει.

 

Τηλέφωνο: +(30) 6989690209
e-mail: sales@pureliving.gr, info@pureliving.gr

 

Τραπεζικός Λογαριασμός:

Eurobank:

IBAN: GR5202602890000390200532057

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ:  0026.0289.39.0200532057

Καζανάς Ιωάννης

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη