Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να εγγραφώ στο Pureliving.gr και στο Newsletter;

Δημιουργώντας λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας καθιστάτε ακόμη πιο εύκολες τις αγορές σας. Η εγγραφή είναι εύκολη, γρήγορη και γίνεται μόνο μια φορά. Κάνοντας εγγραφή και στο Newsletter θα ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν προσφορές, διαγωνισμούς, εκπτώσεις και καινούργιες παραλαβές προϊόντων.

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω την παραγγελία μου;

Οι προαγγελίες πραγματοποιούνται online στην ιστοσελίδα μας Pureliving.gr, τηλεφωνικά στο τηλ. επικοινωνίας, μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση sales@pureliving.gr ή ακόμη και με αποστολή προσωπικού μηνύματος σε οποιοδήποτε ιστοτοπο (facebook, instagram).

Πως μπορώ να εξαργυρώσω ένα κουπόνι / δωροεπιταγή;

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο κουπόνι η δωροεπιταγή της εταιρίας μας, μπορείτε να το εξαργυρώσετε πατώντας στην επιλογη που σας δίνεται στην αρχή της παραγγελίας. Τοποθετείται απλά τον κωδικό του κουπονιού στο πλαίσιο και επιλέγετε «εφαρμογή κουπονιού». Η αντίστοιχη έκπτωση θα εφαρμοστεί στο τελικό ποσό της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
 Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή (χρέωση 2,50 €).
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα;

Οποιοδήποτε προϊόν υπάρχει μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι και άμεσα διαθέσιμο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εξαντληθεί, δεν θα είναι ορατό στο κατάστημα ή θα υπάρχει η ανάλογη ένδειξη. 

Πόσο είναι το κόστος ανά μεταφορά;

Τα μεταφορικά για κάθε παραγγελία είναι δωρεάν, ανεξάρτητα την περιοχή και τον τόπο κατοικίας. Αν κατά την αγορά γίνει επιλογή στην χρέωση «Αντικαταβολή», τότε θα υπάρξει μια επιβάρυνση της τάξης των 2,50 €. Διαβάστε τους τρόπους πληρωμής για περισσότερες πληροφορίες. εδώ

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας ανά πασά στιγμή, δεδομένου ότι εάν τα προϊόντα έχουν ήδη αποσταλεί από εμάς, ο πελάτης θα επιβαρυνθεί τα όποια έξοδα μεταφοράς.

Γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων;

Αλλαγές προϊόντων και επιστροφές χρημάτων γίνονται υπό προϋποθέσεις.
Διαβάστε την πολιτική επιστροφών για περισσότερες πληροφορίες. εδώ